La Frayssinette

vLa Frayssinette, vakantiehuis midden in natuur

La Frayssinette, een vakantieverblijf midden in de natuur

Midden in dit sprookjesbos ligt ons huis "La Frayssinette", met daarnaast een dansvloer en een kleurrijk terras.  Het mooie van Frayssinette is, dat het midden in de natuur ligt en het woon-en leefgedeelte als vanzelfsprekend over gaat in het ruigere landschap. Altijd hoor je het ruisen van de rivier en de watervallen liggen echt op ons terrein, maar 3 min. naar beneden lopen! Een speeltuin voor volwassenen.

In de huiskamer staat een houten bak met geplastificeerde kaarten voor zo'n 30 uitstapjes naar mooie dorpjes, historische steden, kastelen, bijzondere natuurverschijnselen, meren en rivieren, geheime zwemplekken, sportieve en avontuurlijke aktiviteiten, wandelingen, markten en restaurantjes. Iedere kaart heeft uitleg, foto's en routebeschrijving en kan je mee op pad nemen. Zie dagtrips

Omdat wij zelf gek op spelletjes zijn, vind je hier meer dan vijftig gezelschapsspellen voor 2 of meer personen, die je kunt lenen.

Op de zolder verdieping is een bioscoopje voor een koele avond of regendag of kun je een film lenen. We hebben meer dan 1000 films, vooral drama, filmhuis, avontuur, humor en kunst.

Tussen 10.00-12.00 en 17.00-19.00 is op de dansvloer wifi.


La Frayssinette, kleurrijk terras Frankrijk terras

Bed en Breakfest La Frayssinette


kunstzinnig huis La Frayssinette

B&B net even anders, La Frayssinette

vrolijk en artistiek huis

De bewoners

Wij, Peggy en Vincent wonen hier al meer dan 25 jaar en proberen van deze plek nog meer een paradijs te maken, Peggy maakt art brut,  kleurschilderingen op allerlei materialen, natuur assemblages en mozaiek, Vincent maakt muziek en samen zijn we enthousiaste tangodansers. 

Gelukkig zijn we beide ook zo handig dat we alle huisjes op de 3,5 ha bos en weide zelf hebben kunnen maken. Met fantasie, veel gesjouw en doorzettings vermogen hebben we alle huisjes in onze vallei zelf ontworpen en gebouwd.

Sinds kort logeren in de zomermaanden mijn nichtje Tessa en haar man Ody hier, enthousiaste jonge mensen, vol idialen. Zij helpen ons hier waar nodig.

Nieuwe ideeën blijven komen, daarom zijn we nooit echt klaar, dat vinden we niet erg, want juist dat creëren en buiten bezig zijn is een deel van het plezier van het leven hier.

Vincent Slemmer en Peggy Spijkerman

natuur zwembad La Frayssinette

Natuur kunst Zuid Frankrijk