Romantisch natuurhuisje in Zuid Frankrijk

Idyllisch 2 pers. vakantie huisje in een vallei aan een rivier met watervallen.
Logeren in een artistieke gite, tiny house of chaletje. 
Vrijstaande natuurhuisjes, kleurrijk en knus, midden in de natuur,
 kleinschalig, ecologies en net even anders.
Zwemmen tussen rotsen en watervallen, wandelen door bergen en valleien.
Inspiratie, creativiteit, land-art, natuurkunst, expressief schilderen, gelli printing

English website: www.valley-of-dreams.com

 Frayssinette B&B midden in natuur

natuur zwembad frayssinette

Romantisch vakantiehuis huren, frankrijk

Uniek vakantiehuis, natuurhuisje, gite, B&B of chaletje huren.

Aan het eind van een slingerweggetje ligt onze droomvallei. Leuke details en een gevarieerde natuur met hoogteverschillen, maken dit stukje vallei in Zuid Frankrijk tot een vakantieplek voor zwemmen, wandelen, genieten, inspiratie, schilderen, kunst maken en schrijven. De rivier met watervallen en rotspartijen geeft de vallei een sprookjesachtige sfeer. Daar liggen grote platte stenen met daartussen zwembassins om naturistisch te zwemmen en zonnen. Verspreid in de vallei, verbonden door kleine paadjes, staan tweepersoons vakantiehuisjes, geheel vrijstaand op een idyllisch plekje midden in de natuur. Zo'n romantisch huisje of houten chaletje heeft douche en wc, een keukenhoek en een eigen terras met ligstoelen. Deze natuurhuisjes zijn zoveel mogelijk met ecologische materialen gebouwd. La Frayssinette is een kleinschalig en kunstzinnig vakantie verblijf voor mensen die zonder kinderen komen.

Wij verhuren de gite, deze unieke vakantie huisjes, bijzondere natuurhuisjes, vrijstaande chaletjes of tiny houses in de maanden: april, mei, juni, juli, augustus, september en oktober.

ecologiesch huisje huren, frankrijk

La Frayssinette B&B, frankrijk

idylisch natuurhuisje huren, frankrijk

 2pers natuurhuisje, frankrijk

kunstzinnige huisjes, frankrijk

Tango, land-art, natuurkunst, creative ontwikkeling en expressief schilderen

In de maanden juli en augustus organiseren wij tangoweken voor mensen die al een basis in de argentijnse tango hebben, zie onze tango pagina
In oktober organiseren we weken met land-art/natuurkunst, art brut of expressief schilderen en verschillende kunstzinnige technieken. In deze weken ontvangen we geen kinderen.bijzonder vakantieverblijf, frankrijk

tango La Frayssinette

land-art Frayssinette

art singullier, La Frayssinette

 knus en gezellig ingericht huis, zuid frankrijk

De Aveyron tussen de Pyreneën en de Auvergne in Zuid Frankrijk


Valley of dreams ligt in de vallei van de rivier de Tarn (Vallee du Tarn), in het natuurreservaat ‘Parc Regional des Grands Causses’ van de Aveyron in Zuid-Frankrijk. Deze vallei tussen de steden Albi (39 km) en Millau (60 km), ten oosten van de Cevennen is nog veelal ongeschonden. Dit afwisselende berg- en rivierenlandschap met beboste heuvels, heldere beekjes, pittoreske dorpjes en wandelpaden is een ideale plek voor rust, vakantie, zwemmen, fietsen, kanoën vissen en eindeloos wandelen. 

naturistich zwemmen, la frayssinette frankrijk

gite en vakantie huisjes, aveyron

natuurlijk zwemwater, frankrijk

kleinschalig vakantie verblijf Frankrijk