mevr. ROBIN. Keeris
26 augustus 2017 - 02 september 2017
Natuur, rust en ruimte:
La Fraysinette is een prachtige plek met veel privacy, heel bijzonder uitzicht op een vallei, met een kabbelend beekje waar je kunt zwemmen. Als je er even helemaal tussenuit wilt, is dit de plek.

Algemene beoordeling: 9
Wij hadden een fantastisch houten huisje op een enorm mooi plekje, van alle gemakken voorzien en helemaal in de natuur. We zijn enorm welkom ontvangen en hebben een fantastische en ontspannen week gehad. We komen zeker hier terug!

mevr. C.E. van de Sandt
05 augustus 2017 - 12 augustus 2017
Natuur, rust en ruimte:
Wij hebben heerlijk genoten van een ontspannen weekje in dit heerlijke natuurhuisje. Het staat aan de voet van een berg en je waant je echt even helemaal in de vrije natuur. Na een kleine afdaling kom je uit bij een kabbelend beekje waar je heerlijk kunt zitten om te zonnen, een boekje te lezen of een duik te nemen onder een watervalletje. In het heldere water van het beekje ontdek je allemaal leven zoals waterskieres, kikkers, rivier kreeftjes, kleine en grote vissen, salamandertjes en nog veel meer. s Nachts geniet je van geluiden van uilen, het kabbelende beekje en slaap je heerlijk op een goed bed. Ook in de omgeving is genoeg te ontdekken wat natuur betreft. Weinig toeristen en mooie wandel routes. Alles voor de echte natuur liefhebber (en visser). Wij hebben vaker via natuurhuisje gehuurd, maar dit is zeker onze beste natuur ervaring tot nu toe.

Algemene beoordeling: 10
Door de GPS coordinaten van het huisje in te voeren op de tomtom of googel maps is het huisje goed te vinden. Via een hoop slinger wegen beland je in een klein Frans dorpje (6 huizen maximaal) en vanuit daar is het een klein slingerpad af naar de ingang van deze prachtige plek midden in de natuur. Je wordt hartelijk ontvangen.

Lees meer

dhr. P. ryckebosch
27 mei 2017 - 03 juni 2017
Natuur, rust en ruimte:
Heerlijk afgelegen huisje midden in de natuur. De zwemplaats heeft iets magisch. Mooie omgeving voir leuke uitstappen.

Algemene beoordeling: 10
Heerlijk huisje met unirke zwemplaats

dhr. MICHEL. Van Oosten
08 april 2017 - 15 april 2017
Natuur, rust en ruimte:
Prachtige locatie. Helemaal in de natuur, rivier in de buurt. Ideaal voor echte natuurliefhebbers die daarenboven ook graag rustig op zichzelf zijn. Ook prachtige streek. De vallei van de Tarn is echt heel mooi. Ook aangename contacten met de locals.

Algemene beoordeling: 7
Heel eenvoudig houten huisje. Alle voorzieningen zijn aanwezig. En alles was netjes. Niet echt geschikt voor de nog wat frisse maanden, ' s nachts is het er nog flink koud . Huisje staat heerlijk afgezonderd, je hoeft niemand te zien als je dat niet wil. Peggy en Vincent zijn aardige mensen. Aanrader voor wie echt in de natuur wil verblijven en rust wil.