Reviews Casa Roca


19 september 2020 - 26 september 2020
Natuur, rust en ruimte:
Gezonde, zuivere natuur.je voelt je er als God in Frankrijk.
Algemene beoordeling: 9
Het is er net en kunstzinnig (pastelkleuren en mozaïeken) tot in de kleinste details. Rust en lust voor het oog.Bovendien ruim en goed voorzien van alle comfort.

15 augustus 2020 - 22 augustus 2020
Natuur, rust en ruimte:
Puur natuur, stil.
Waterval met natuurlijk bad was prachtig. Water was wel erg koud. Er staan stoeltjes om te zobnen bij de waterval.
Stroomopwaarts lopen in de rivier is erg leuk om te doen. Heel mooie plaatjes.
Algemene beoordeling: 9
Leuk huisje. Veel ruimte. Goede bedden. Fijne keuken met gasoventje. De douche heerlijk, 3 badkamers.
Verschillende plekjes om te genieten van het uitzicht, meestal wel ergens schaduw te vinden. Het uitzicht is prachtig.
Je moet wel echt goed ter been zijn, grote traptreden, verschillende
terrassen, steile paden. Stevige schoenen zijn gewenst.
L
07 september 2019 - 21 september 2019
Natuur, rust en ruimte:
De natuur rondom het huisje is indrukwekkend , je hebt een prachtig uitzicht op het dal , ook de volledige privacy is erg prettig. Je hoort alleen de vogels, en s'avonds de krekels en de uil. Je komt volledig tot rust. De streek is nog ongerept met weinig toerisme, je kunt een aantal mooie middeleeuwse dorpen bezoeken , en Albi is als grote stad de moeite waard. In het dorp Brousse -le -Château kun je heerlijk eten voor een schappelijke prijs. Het terras in Plaisance bij hotel Magnolia is ook erg gezellig. En benede in de beek kun je lekker zwemmen.
Algemene beoordeling: 9
Het huisje is heel knus, ook met een regendag en de houtkachel aan is het goed toeven. Het huisje is heel compleet , alles wat je nodig hebt is er. Wij hebben prachtig weer gehad, en met de 3 terrassen is er overal wel een plekje te vinden in de zon. Je gaat buitenom naar de slaapvertrekken, waar 3 badkamers met toilet zijn . de bedden liggen heerlijk. Ook de ontvangst van de verhuurders is vriendelijk, en je kunt bij hun terecht voor vragen. Kortom wij komen volgend jaar weer terug.

17 augustus 2019 - 24 augustus 2019
Natuur, rust en ruimte:
Ideale plek als je toe bent aan ultieme rust, geen toerisme en geen contact met andere mensen. Hier word je één met de geluiden en het ritme van de natuur.
Algemene beoordeling: 8
Alle primaire voorzieningen zijn aanwezig zoals meerdere toiletten, warme douches, koelkast, koffiezetter, stoelen voor buiten en prima bedden. Wil je er niet op uit, sla dan genoeg ‘food’ in en kaarsjes voor buiten. Dit huisje is minder geschikt voor mensen en mensjes die slecht ter been zijn vanwege de smalle paadjes naar het huisje.. ook moet je via een natuurlijke trap buitenlangs naar beneden (waar de badkamer- en slaapvoorzieningen zijn).
Vanaf een uur of 4 draait de zon weg bij het huisje en kun je nog uren afkoelen en genieten van een schitterende view over het dal, de zon langzaam zien verdwijnen in de geluiden van nachtdieren, ruisende bomen en watervalletjes. Wanneer de nacht valt kun je nu en dan zelfs de sterren uit de hemel zien vallen...

31 augustus 2019 - 07 september 2019
Natuur, rust en ruimte:
Prachtige omgeving met een ongelooflijk uitzicht, sochtends had je de zon al lekker op het terras en die blijft de hele dag. Gezellig huisje, voorzien van alle gemakken. Vanuit hier kun je de omgeving goed verkennen met mooie dorpjes en kastelen in de buurt.
Algemene beoordeling: 10
Een zeer goede ervaring

08 juni 2019 - 15 juni 2019
Natuur, rust en ruimte:
Het is echt een geweldig stukje authentiek Frankrijk. Rust, groen, zacht echt een lust voor het oog en de ziel. Ik ben zo heerlijk vrij en fris in mijn lichaam en geest geweest in de omgeving.
Algemene beoordeling: 10
Met alle respect en bewondering hebben mijn partner en ik mogen genieten van Casa Roca. Het verhaal van de eigenaresse is indrukwekkend. De liefde en de zorg die in de huisjes zitten is voelbaar en zichtbaar. Niks komt je te kort. Of het nu een beetje frisser is, hoe leuk is het zelf vuurtje stoken, of lekker warm - de openslaande deurtjes open. Een verborgen parel la Frayssinette. Ik ben dankbaar en kom zeker terug!

18 mei 2019 - 29 mei 2019
Natuur, rust en ruimte:
Het huisje ligt hoog gelegen op het terrein. Hierdoor een prachtig uitzicht op de vallei. Iets te weinig leefruimte rondom de woning.
Algemene beoordeling: 7
Het huisje is afgelopen jaar gerenoveerd en beschikt over prima WiFi. Slaapgelegenheid ligt een verdieping lager en is buitenom te bereiken.
Bij mooi droog weer niet zo’n groot probleem. Woongedeelte is knus ingericht en heeft een houtkachel of elektrische kachel als verwarming.
Zitgelegenheid zou iets comfortabeler kunnen
                                                                                                                                              15 juli 2017 - 22 juli 2017
Natuur, rust en ruimte:
Fantastisch. Prachtig uitzicht als je voor het huisje zit op het dal . heerlijk rustig en genieten van de natuur. Roofvogels zie je regelmatig boven het dal vliegen net als de vleermuizen. Vanaf le fraysenette hebben we een prachtige wandeling gemaakt.De natuurliefhebber komt hier ruim aan zijn trekken.
Algemene beoordeling: 9
Gezellig, knus huis. Veel rust en ruimte. Heerlijke bedden.
Bij het huisje zijn meerdere zitplaatsen. schaduw en zonplekken wat erg plezierig was. Wij hebben vooral vooral voor het huisje gezeten vanwege het uitzicht. De keuken is klein maar zeer praktisch wij hebben er regelmatig gekookt voor 4 personen. Wij hebben een heerlijke week doorgebracht en zijn zeker van plan nog eens terug te komen.

22 april 2017 - 06 mei 2017
Natuur, rust en ruimte:
Zeer natuurrijk !
Algemene beoordeling: 9
Na jaren kamperen met tent vouwwagen en caravan, was het onze eerste ervaring met een natuurhuisje.
Het huisje wordt verhuurd door uiterst vriendelijke eigenaren die verderop het terrein hun eigen verblijf hebben waar ook wandelaars en fietsers van hun overige faciliteiten gebruik maken (meerdere huisjes).
De privacy van het huisje is groot, het ligt aan het einde van het pad en volledig uit het zicht van anderen.
Bij mooi weer kun je heerlijk buiten op het "terrasje" eten en bij minder weer staat er een gezellige tafel binnen.
Via een natuurstenen trap naar beneden zijn er twee slaapkamers met tweepersoonsbedden. Beide slaapkamers hebben een eigen klein terrasje waar je kunt zitten.
De douche en het toilet zijn netjes (wel onverwarmd en koud in het voorseizoen).
Het uitzicht vanuit het huisje is prachtig over de vallei.
Beneden op het terrein is een waterval waar je bij mooi weer heerlijk privé kunt zwemmen (met of zonder badkleding).
Kortom, onze ervaring was erg goed.
Wel een paar kanttekeningen bij het huisje:
Het is met recht een "natuurhuisje", door het open karakter sta je ook letterlijk in het huisje dichtbij de fauna. Hagedisjes, torretjes, een pad voor de slaapkamerdeur, het hoort er allemaal bij. Ook van een muisje wat over het dak trippelt moet je niet schrikken.
Wij waren vroeg in het seizoen en het was die weken nog behoorlijk fris. Het is een simpel huisje waarvan de elektrische kacheltjes niet toereikend waren om het huisje te verwarmen. Gelukkig staat er een houtkachel en is er meer dan voldoende hout, maar het betekent wel dat je die ook moet opstoken en aanhouden.
Het huisje is niet geschikt voor jonge kinderen.
Voor ons waren het, ondanks het wat mindere weer, twee heerlijke weken en hebben we erg genoten van ons verblijf bij Peggy en Vincent.