La Frayssinette

vLa Frayssinette, vakantiehuis midden in natuur

La Frayssinette, een vakantieverblijf midden in de natuur

Midden in dit sprookjesbos ligt ons huis "La Frayssinette", en daarnaast de ontmoetingsruimte "El Cappillo" met een dansvloer en een kleurrijk terras. Tussen 10.00-12.00 en 17.00-19.00 is hier wifi. Het mooiste van Frayssinette is, dat het midden in de natuur ligt en het woon-en leefgedeelte als vanzelfsprekend over gaat
in het wat ruigere landschap. in de woon/eetkamer staan confortabele banken rond de houtkachel.
Omdat wij zelf gek op spelletjes zijn, vind je hier meer dan vijftig gezelschapsspellen voor 2 of meer personen, die je kunt lenen.

Op de zolder verdieping is een bioscoopje voor een koude avond of regendag of kun je een film lenen om in je huisje te bekijken. we hebben meer dan 1000 films, vooral drama, filmhuis, speelfilm, avontuur, humor en kunst.

In de huiskamer staat een houten bak met geplastificeerde kaarten voor zo'n 30 uitstapjes naar mooie dorpjes, historische steden, kastelen, bijzondere natuurverschijnselen, meren en rivieren, zwemplekken,  wandelingen, markten en restaurantjes om de omgeving te verkennen. Iedere kaart heeft  uitleg, foto's      en routebeschrijving en kan je mee op pad nemen.

Altijd hoor je het ruisen van de rivier de mousse en de watervallen liggen echt op ons terrein, maar 5 min. naar beneden lopen! Leuke details, kunstzinnige objecten en een gevarieerde natuur met hoogteverschillen, maken dit stukje vallei in Zuid Frankrijk tot een droomplek voor vakantie, zwemmen, wandelen, genieten, inspiratie, schilderen, kunst maken en schrijven.  Een speeltuin voor mensen zonder kinderen.


La Frayssinette, kleurrijk terras Frankrijk terras

Bed en Breakfest La Frayssinette


kunstzinnig huis La Frayssinette

B&B net even anders, La Frayssinette

vrolijk en artistiek huis

De bewoners

Wij, Peggy en Vincent wonen hier al meer dan 20 jaar en proberen van deze plek nog meer een paradijs te maken, Peggy maakt kleurige schilderingen, art brut objecten, vilt, natuur assemblages en mozaiek, Vincent maakt muziek en samen zijn we enthousiaste tangodansers. 

Gelukkig zijn we beide ook zo handig dat we alle huisjes op de 3,5 ha bos en weide zelf hebben kunnen maken en onderhouden. Met fantasie, veel gesjouw en doorzettings vermogen hebben we alle huisjes in onze vallei zelf ontworpen en gebouwd.

Nieuwe ideeën blijven komen, daarom zijn we nooit echt klaar, dat vinden we niet erg, want juist dat creëren en buiten bezig zijn is een deel van het plezier van het leven hier.

Vincent Slemmer en Peggy Spijkerman

natuur zwembad La Frayssinette

Natuur kunst Zuid Frankrijk